- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 porce uvařené rýže
- 2 porce lososa
- 2 PL ostrého kečupu (nebo jemného)
- 100 g Eidamu strouhaného
- cibule
- zelená paprika
- pórek
- naložená kapie
- 1 sušené rajče naložené v oleji
- sterilovaná kukuřice
- sůl
- koření Aglio Peperoncini
Postup přípravy receptu
-
Lososa opláchneme, usušíme, narkrájíme na velké kostky, osolíme a posypeme trochu kořením Aglio peperoncini.
-
Na lžíci oleje z rajčat osmahneme cibulku, pórek a přidáme lososa, kterého orestujeme z obou stran.
-
Potom přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky, dle potřeby trošku podlijeme vodou. Po chvilce přidáme kečup a rýži a vše prohřejeme. Nakonec přidáme polovinu strouhaného sýra. Dáme na talíř a posypeme zbytkem sýra.
Poznámka od kuchařky
Moje improvizace na dnešní večeři 😉
PL = polévková lžíce
koření i zeleninu může každý použít podle své chuti
Kuchařka: Irule