Kokosovo-ricottový cheesecake

72
- reklama -

Suroviny

Korpus:
200 g BeBe tmavých sušenek
asi 80 g másla (rozpuštěného)
Náplň:
300 g Ricotty
150 ml smetany
150 g cukru
120 g kokosu
2 vejce
Čokoláda:
hořká čokoláda na vaření
ztužený pokrmový tuk

Postup přípravy receptu

  1. Korpus: Sušenky si nadrtíme najemno a smícháme s rozpuštěným máslem. Touto směsí si vysteleme kulatou formu – dno dáme do vyhřáté trouby na 180 °C. Pečeme 8 minut.

  2. Náplň: Veškeré suroviny smícháme v hladký jemně hustý krém. Navršíme na korpus a pečeme dalších asi 30 – 40 minut v troubě.

  3. Po vychladnutí polijeme čokoládou ( rozpustit tuk nad parou a do něj rozpustit čokoládu ).