Klobásková gril show

48
- reklama -

Suroviny

vepřové maso
hovězí maso
špek
králičí maso
tvrdý sýr
Niva
mletá červená paprika
kmín
sůl
pepř
majoránka
česnek
vepřová střívka

Postup přípravy receptu

  1. Střeva propláchneme a necháme ve vodě. Různé druhy masa si zkombinujeme podle svých chutí.


    Zobrazit celý recept

  2. Maso si pomeleme najemno i nahrubo a smícháme s kořením dle našich zvyků a chutí. Do některých směsí masa, nejlépe těch méně pikantních vmícháme mezi maso i tvrdý sýr či nivu. Na 1 kg masové směsi je vhodné použít asi tak 45 gramů směsi koření, včetně již obsažené soli, které by mělo být cca ½ směsi tedy kolem 20 gramů.

  3. Dobře ručně promíchat a pak jen čekat na vynikající chuťový zážitek. Naplníme pomocí mlýnku do připravených střev a můžeme ihned grilovat.

Poznámka od kuchařky

Improvizace v poměrech masa, je jen na Vás a stejně tak i s kořením.