Tuplovaná lososová pomazánka

49
- reklama -

Suroviny

300 g čerstvého lososa bez kostí a kůže
100 g uzeného lososa
1 kelímek čerstvého sýra Cottage
asi 2 lžíce zakysané smetany
sůl
pepř
1 lžička plnotučné hořčice
pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve uvaříme lososa v páře.


    Zobrazit celý recept

  2. Vařeného necháme vychladnout a pak ho vidličkou rozmačkáme na malé kousky.

  3. Přidáme uzeného lososa nakrájeného nadrobno, Cottage, zakysanou smetanu a lžičku hořčice.

  4. Pomazánku lehounce osolíme a dochutíme pepřem.

  5. Nakonec přimícháme nasekanou pažitku.

Poznámka od kuchařky

Pomazánka je jemná, s lehkým uzeným nádechem.