Cibulačka od Hradišťa

43
- reklama -

Suroviny

tuk (vepřové sádlo, ale kačení je lepší, olej)
cibule
hladká mouka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Jednodušeji už to snad ani nejde:
    Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli dozlatova,
    přidáme mouku a usmažíme tmavší zásmažku.
    Zalejeme vřící vodou, osolíme a dostatečně povaříme.
    Čím více je cibule rozvařená, tím lépe.


    Zobrazit celý recept

  2. Do polévky lze zavařit nudle, jsou-li jaké k dispozici.

  3. Zdroj:
    Takto vařila cibulačku praprabába a vaří ji prabába i bába mých vnoučat

Poznámka od kuchařky

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…