
- reklama -
Suroviny
- králík
- polévkové koření
- ocet
- sůl
- Moravanka – zeleninová pikantní směs
- majonéza
- tatarka
- cibule
Postup přípravy receptu
-
Králíka povaříme v trošce vody s 2 lžícemi octa, bobkovým listem, celým pepřem, novým kořením a osolíme (vařím v tlakáči).
-
Po uvaření obereme maso a pokrájíme. Přidáme 2 nakrájené cibule, Moravanku (pokrájet na menší kousky) + nálev z Moravanky, 1 majonéza, 2 tatarky a mletý pepř.
-
Vše promíchat a nechat do druhého dne rozležet.
Poznámka od kuchařky
Nedávám celého králíka, já používám takzvané předečky (hrudník, krk), když mám víc králíků najednou, stehna raději použiji jinak.
Kuchař: cvrnda