
- reklama -
Suroviny
- 300 g sledě (filetů, naložených v oleji – koupeno v Lidlu)
- 1 sklenice zeleninové směsi do bramborového salátu (ta „moje“ obsahovala hrášek i kapii, koupila jsem ji v Kauflandu, zn. Znojmia)
- 100 g zelených oliv
- 2 lžíce žampionů (nakládaných, krájených)
- 100-150 ml kečupu (já jsem použila ostrý, šla by asi poučít třeba i Cikánská omáčka..)
- popř. sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Rybí filety nakrájíme na malé kousky a dáme do mísy.
-
Zeleninovou směs scedíme, necháme okapat a přidáme k rybě.
-
To samé uděláme i s olivami a žampiony, vše promícháme a zaléváme po částech kečupem.
-
Průběžně ochutnáváme, abychom množství kečupu nepřehnali.
-
Nakonec mírně opepříme, případně dosolíme a necháme nejméně do druhého dne odležet v lednici, v dobře uzavřené nádobě.
Poznámka od kuchařky
Antipasta u nás byla dříve k sehnání v jednom lahůdkářství, milovala jsem ji, ale teď už jsem ji léta neviděla. Nedávno jsem si na tenhle mňamózní rybí salátek vzpomněla, zapátrala jsem na internetu, přidala trochu vlastní invence.. a výsledek vůbec není špatný
Kuchařka: Danca









