
- reklama -
Suroviny
- mleté maso na sekanou
- sůl
- pepř
- cibule
- vejce
- česnek
- majoránka
- čerstvé papriky tenkostěnné
- listové těsto
- vejce na potření
Postup přípravy receptu
-
Ochucené maso – záměrně neuvádím ochucení. Dělala jsem asi ze 40 dkg a bylo z toho asi 8 paprik,je to podle velikostí.
-
Papriky očistíme, naplním masem a do proužků listového těsta je obalíme. Pečeme asi 30 minut, v polovině doby je přikryjeme alobalem, ať se nespálí a propečou.
-
10 minut před koncem alobal sundáme a pečeme do zlatova.
Poznámka od kuchařky
Je dobré je hned po upečení sundat z plechu, papriky pouští vodu
a dát je odsát na ubrousek, ale po zchladnutí jdou dobře krájet na kolečka.
Kuchařka: mika59