
- reklama -
Suroviny
- vepřové kotlety
- hrst sušených hub
- 1 cibule
- olej
- sůl
- pepř
- trochu mouky na zahuštění
Postup přípravy receptu
-
Kotletu nakrájíme na plátky které nařízneme a by se nám nekroutily, osolíme, opepříme a na oleji z obou stran opečeme.
-
Vyndáme z pánve a do výpeku dáme nakrájenou cibuli, až bude mít pěknou zlatou barvičku, přihodíme houby, jemně podlijeme, vložíme zpět kotlety a necháme ještě tak 10 minut podusíme.
-
Podle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Pro zjemnění se může přidat smetana. Recept je ovšem bez smetany.
Poznámka od kuchařky
Nejvhodnější přilohou je rýže, brambory,, a kdo má rád, může i těstoviny.
Dobrou chuť
Kuchařka: ladoska