
- reklama -
Suroviny
4-5 porcí
- 600 g kuřecí maso
- 4 ks nakládané okurky
- 3 ks vařená vejce
- 4 lžíce polévková majonéza
- 4 lžíce polévková jogurt bílý
- 1 lžíce polévková hořčice plnotučná
- 2 lžíce polévková kečup – jemný
- 1 lžíce polévková citronová šťáva
- sůl podle chuti
- cukr podle chuti
Postup přípravy receptu
-
Z majolky, jogurtu, hořčice, kečupu, citronové šťávy připravíme koktejlovou zálivku. Kuřecí maso okořeníme a restujeme.
-
Vychladlé nakrájíme na menší kostičky a promícháme se stejně nakrájenými okurkami a drobně rozsekanými vejci, vmícháme zálivku a necháme v chladu uležet.
Kuchařka: zujali









