- reklama -
Suroviny
- 300 g mleté vepřové maso
- 200 g mleté hovězí maso
- 1 vejce
- 1 cibule na jemno
- 3 stroužky česneku
- trochu studené vody
- sůl
- pepř
- majoránka
- strouhanka na zahuštění
- 1 rohlík namočený v mléce a vymačkaný
- trochu mléka
- bránice
- asi 3 krůtí játra
- grilovací koření
- hořčice na pomazání
- kapie
Postup přípravy receptu
-
Všechny suroviny na sekanou pořádně smícháme.
-
Na rozprostřenou bránici uhladíme maso a pomažeme hořčicí.
-
Játra rozřízneme po délce na půl a obalíme v grilovacím koření.
-
Uložíme na maso posypeme kapií a zabalíme.
-
Pečeme na 180°C 45 minut.
Poznámka od kuchařky
Doufám, že slovo bránice nebude nikomu vadit, u nás se tak prodává.
Kuchařka: mika59