
Suroviny
    
- Piškot:
 - 250 g cukru
 - 3 vejce
 - 250 g okapaného kompotovaného ananasu
 - 50 g šťávy z ananasového kompotu
 - 125 g bílého jogurtu
 - 100 g oleje
 - 250 g hladké mouky
 - 50 g strouhaného kokosu
 - 1 sáček kypřícího prášku
 - Kokosový krém:
 - 300 ml kokosového mléka
 - 50 g cukru
 - 4 plátky želatiny
 - 300 g smetany na šlehání
 - 40 ml Malibu
 - 10 g strouhaného kokosu
 - Na dokončení:
 - mléčná čokoláda
 
Postup přípravy receptu
- 
Piškot: Ananas necháme okapat a potom ho rozmixujeme. Vejce s cukrem vyšleháme. Přidáme rozmixovaný ananas a šťávu z kompotu, smícháme šlehačem. Přidáme a dobře rozšleháme jogurt a olej.
Mouku smícháme s práškem do pečiva a kokosem, přisypeme ji do předcházející směsi a dobře promícháme. Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 180°C, 15-20 minut do růžova. - 
Piškot necháme vystydnout.
 - 
Krém: Želatinu namočíme ve studené vodě. Kokosové mléko, strouhaný kokos a cukr zahřejeme. Do horkého mléka zamícháme nabobtnalou a vymačkanou želatinu. Necháme vystydnout.
 - 
Smetanu vyšleháme dotuha a opatrně ji promícháme společně s Malibu s vychladlým kokosovým mlékem. Krém rovnoměrně rozprostřeme na vychladlý piškot a dáme ztuhnout do lednice. Ztuhlý krém pocákáme rozehřátou mléčnou čokoládou nebo můžeme posypat kokosem.
 
Poznámka od kuchařky
Fotopostup zde: http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/…
*Je-li kokosové mléko v plechovce částečně ztuhlé, tak nejdříve krátce zahřejeme celý obsah plechovky (většinou mívá 400 ml) a až poté odměříme 300 ml.
            








