Pečené Taliány s grilovanou zeleninou

94
- reklama -

Suroviny

taliány (koupené v Globusu)
lžíce sádla
Zelenina:
čerstvá paprika
cibule
šalotka
rajčátka
cuketa
koření na grilovanou zeleninu
1 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu

  1. V pekáčku rozpustíme sádlo a dáme na to Taliány. Pečeme v troubě na 180°C 20 min., na prvních 10 minut přikryté poklicí. Dopečeme dorůžova. Po upečení se loupou.

  2. Zeleninu nakrájíme na přibližně stejné kousky, okořeníme a promícháme s olejem. Pečeme v troubě asi 10 min. a potom pod grilem asi 5 minut. Musíme hlídat gril, rychle připéká.

Poznámka od kuchařky

Taliány jsou výborné taky s hořčicí a křenem.