
- reklama -
Suroviny
- 2,5 hrnku celozrnné špaldové mouky
- 1 hrnek teplé vody
- 1/2 hrnku oleje
- 1 lžička soli
Postup přípravy receptu
-
Všechny ingredience smícháme dohromady a vytvoříme bochánek.
-
Ten zabalíme do potravinářské folie a necháme cca 20 minut odležet v lednici.
-
Pak těsto rozdělíme na cca 10-12 stejných kousků, ze kterých vytvoříme kuličky. Ty vyválíme na tenké placky. Nezapomeňte si pomoučit vál a váleček.
-
Placky opékáme na pánvi nasucho nebo na trošce oleje cca 1 minutu z každé strany. Jakmile začne tortilla hnědnout, znamená to, že je hotová a můžete ji servírovat.
Poznámka od kuchařky
Další mé recepty najdete na http://cookingwithsusa.blogspot.cz/
Kuchařka: Susa