
- reklama -
Suroviny
- 1 konzerva červených fazolí nebo 1 hrnek uvařených
- 1 malý stroužek česneku
- hrst sekaných vlašských ořechů
- sůl
- čerstvě namletý pepř
- čerstvá pažitka
- zelená petrželka
Postup přípravy receptu
-
Fazole slijeme a propláchneme dostatečným množstvím studené vody. Poté je rozmixujeme dohladka. Vmícháme prolisovaný česnek, vlašské ořechy a nasekané bylinky.
-
Podle chuti osolíme a opepříme a před podáváním necháme v chladu několik hodin rozležet.
Poznámka od kuchařky
Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.
Inspirovala jsem se na http://blog.fatfreevegan.com/2014/06/walnut-and-ki….
Kuchařka: petram









