Kinder mléčný řez v košíčku

61
- reklama -

Suroviny
70 porcí (1 porce = 1 košíček)

Košíček:
1,5 čokolády na vaření
košíčky (18×25 mm)
Krém:
250 g mascarpone
2 šlehačky
2 ztužovače do šlehačky
1 vanilkový cukr
1 lžička cukru moučka
čokoládové zdobení (dle chuti)
Potřeby pro připravení receptu:
šlehací mixér
misku
zdobící sáček

Postup přípravy receptu

  1. Těsto na košíčky: Rozpustím 1 a půl čokolády na vaření s troškou sádla. Vezmu košíček, do něho dám půl lžičky čokolády a krouživým pohybem roznesu čokoládu po celém košíčku. Poté dám vše do studena nebo do ledničky.

  2. Krém: Všechny suroviny smícháme dohromady, rozšleháme mixérem do husté pěny a dáme do zdobícího sáčku. Poté vezmeme teď už čokoládové košíčky a naplníme je krémem, dáme znovu do chladu nebo do ledničky. Poté můžeme posypat čokoládovým zdobením a podávat.

Poznámka od kuchařky

Tyto „jednohubky“ se rychle rozpouštějí pokud nejsou z hodně kvalitní čokolády takže donést z ledničky a hned sníst. 😀