Suroviny
1-2 porce
- 200 g Perfect Pasta
- 5 ks větších krevet
- hrst řeřichy
- pomerančová šťáva z 1/2 pomeranče
- 1/2 citrónu
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Krevety orestujeme na olivovém oleji, osolíme, přidáme pomerančovou šťávu a plátky citronu.
-
Slijeme Perfect Pastu a propláchneme v proudu horké vody.
-
Poté ji přidáme na pánev do zbylého výpeku z krevet a smícháme zbylými ingrediencemi.
-
Perfect Pasta je stoprocentní přírodní zeleninová alternativa těstovin z plodiny Konjac Amorphalus, kořenové zeleniny, která se pěstuje téměř v celé jihovýchodní Asii.
Poznámka od kuchařky
Co je to Perfect pasta?
Perfect Pasta obsahuje 96% vody a 3,8% Glucomannanu, tedy rozpustné vlákniny. Nemá téměř žádné kalorie, je zcela bez cukru, tuku a lepku. Je proto vhodná pro jakýkoli typ diety, pro diabetiky, celiaky, vegetariány, vegany nebo lidi s vysokým cholesterolem. Díky svému dokonale vyladěnému složení lehce nahradí běžné přílohy, které jídlům přidávají zbytečné kalorie navíc. Jedno 200 gramové balení obsahuje pouze 24 kcal a příprava zabere maximálně 5 minut.