![Pak choi s kuřecím prsíčkem_5ff7cb03bfe3a.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/pak-choi-s-kurecim-prsickem_5ff7cb03b0de0.jpeg)
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 filety z kuřecích prsíček
- pak choi ( 3-4 ks na osobu)
- 2 cm čerstvého zázvoru
- 2-3 stroužky česneku podle chuti
- sůl
- pepř
- 1 lžíci oleje
- plátek másla
Postup přípravy receptu
-
Nejprve si prudce na oleji opečeme filety prsíček, osolíme, opepříme a dáme stranou.
-
Na másle zpěníme česnek a zázvor, nakrájený na plátky. Omyté, okapané pak choi překrojíme na poloviny a přidáme do másla.
-
Krátce restujeme, aby zůstaly křupavé. Osolíme, opepříme a na talíři proložíme filety. Podáváme bez přílohy, ale kdo chce, může podávat s pečivem nebo bramborovou kaší.
Poznámka od kuchařky
Je to tak rychlé, že je víc času potřeba to napsat, než uvařit i sníst.
Kuchařka: Marie Svarcova