
- reklama -
Suroviny
    
- 750 ml zeleninového vývaru (klidně i z Natur nebo Alnatur bujonu)
- 2 hrušky
- 2 bulvy fenyklu
- 3 malé cibule (lépe šalotky)
- 3 stroužky česneku
- 150 ml kokosového mléka
- olivový olej
- pepř, sůl
Postup přípravy receptu
- 
Rozkrojte fenykl i hrušky na půl a odkrojte si pár plátků na ozdobu. Zbytek nakrájejte na kostičky, stejně tak i cibulku, očistěte si česnek a vyndejte mu vnitřní klíček. 
- 
Na olivovém oleji zpěňte cibulku, pokrájené dva stroužky česneku, přidejte hrušky i fenykl a trošku opečte. Pak zalijte vývarem a kokosovým mlékem a povařte 15-20 minut. 
- 
Odstavte z ohně, ponorným mixerem rozmixujte, přidejte rozmačkaný stroužek česneku, podle chuti osolte a opepřete. 
- 
Na pánvičce na trošičce oleje opečte odložené plátky hrušky a fenyklu, přidejte do talíře s polévkou, pokapanou lžíci oleje. 
Poznámka od kuchařky
Zdroj: „Jako rybička“ – upraveno
            Kuchařka: hosta
        
 
            