Hustá kaše z červených fazolí

68
- reklama -

Suroviny
3 – 4 porce

250 g červených fazolí
voda
olej
1 velká nebo 2 menší cibule
250 ml kefíru
5 lžiček soli
3 vejce
3 lžičky kmínu
2 lžičky pálivé papriky

Postup přípravy receptu

  1. Červené fazole přes noc namočíme ve vodě, aby nabobtnaly. Ráno vodu slijeme, v nové vodě vaříme do měkka.

  2. Mezitím na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme sůl a kmín, zalijeme kefírem, přidáme rozkvedlaná vejce a povaříme asi 10 min.

  3. Přidáme pálivou papriku, uvařené červené fazole, trošku vody a vše rozmixujeme. Kaše je hutná, sytá a dobrá.

Poznámka od kuchařky

Fotografovat už není co…