- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 plátky vepřové kotlety
- 2 vejce
- solamyl
- 2 PL pikantní hořčice
- 2-3 PL kečupu (spíš pálivý)
- sůl, mletý černý pepř
- mletá pálivá paprika
- chilli
- worcester nebo sójová omáčka dle chuti
- 5-6 stroužků česneku (dle kvality a jak kdo má rád)
Postup přípravy receptu
-
Ze všech ingrediencí, kromě kotlet, vytvoříme hustší těstíčko. Kotlety zlehka naklepeme a dáme do marinády, aby byly ponořené. Necháme marinovat, ideálně přes noc. Když je necháte v lednici 2 dny, tak se nic neděje a budou ještě lepší.
-
Na pánvi na rozehřátém oleji zvolna smažíme.
-
Vhodné přílohy: vařené brambory, bramborová kaše, případně hranolky a pod.
Poznámka od kuchařky
Nebojte se udělat těstíčko pálivé, ve výsledku to tak hrozné není 😉
Kuchař: Pepajz