
- reklama -
Suroviny
8 porcí
- asi 10 ks tenkých řízků z krkovičky bez kosti
- 300 g nastrouhaného tvrdého sýra
- 300 g nastrouhané šunky
- Vegeta
- olej
- asi 700 ml rajčatové omáčky
- pizza koření
- sůl
- mletý pepř
Postup přípravy receptu
-
Najprv tenké rezne nasolime, okoreníme, posypeme Vegetou a dáme do zatvorenej nádoby do chladničky aspoň na 2 hodiny.
-
Potom mäso sprudka opečieme na oleji a dáme na pekáč.
-
Medzitým dáme zohriať rúru na 180°C. Keď máme všetky rezne opečené, posypeme ich pizza korením a polejeme paradajkovou omáčkou – ja som dala domácu „salsu“. Dáme do rúry, aby sa omáčka zohriala, asi na 10 min zakryté alobalom.
-
Vyberieme a rozdelíme nastrúhanú šunku a navrch nastrúhaný syr. Dáme zapiecť do rúry už nezakryté. Ja zapínam vrchné pečenie.
-
K tomu podávame pečené zemiaky.
Kuchařka: Marjanna