
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 300 g fazolek
- 500 g brambor
- 400 g rajčat
- 2 hrušky
- 400 g kukuřice
- 1 cibule
- ½ l masového vývaru
- 2 stroužky česneku
- olej
- sůl
- 1 lžíce mleté papriky
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mletú papriku a prelisovaný cesnak. Premiešame.
-
Vložíme na kocky nakrájané zemiaky. Osolíme, okoreníme a dusíme na slabom ohni 10 minút.
-
Potom pridáme fazuľku, na kocky nakrájané hrušky a paradajky, podlejeme vývarom a dusíme domäkka.
-
Nakoniec vsypeme kukuricu a necháme prejsť varom.
-
Podávame s chlebom.
Môžeme „vylepšiť“ o opečený párok alebo klobásu.
Kuchařka: tejaja