- reklama -
Suroviny
2 porce
- 400 g brambor
- 2 vejce vařená natvrdo
- 6-8 cherry rajčátek
- sůl
- pepř
- hrst hladkolisté petržele
- 2 lžíce citronové šťávy
- 5-6 lžiček tatarské omáčky
Postup přípravy receptu
-
Brambory uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme vychladnout. Nakrájíme je na kousky a přidáme trochu soli, pepře a nasekanou petrželku.
-
Přidáme cherry rajčátka nakrájená na čtvrtiny a stejně na čtvrtiny nakrájená vejce natvrdo.
-
Přidáme tatarskou omáčku a citronovou šťávu. Vše dobře jemně promícháme.
Poznámka od kuchařky
Krok za krokem také na http://www.mojetara.cz/recipe/tatarsky-bramborovy-…
Kuchař: mojetara