![Králičí játra na saturejce a tymiánu_5ff778be5ab39.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/kralici-jatra-na-saturejce-a-tymianu_5ff778be4c33d.jpeg)
- reklama -
Suroviny
- 500 g králičích jater
- rozmarýnový olej
- 1 a 1/2 PL ostřejší hořčice dle chuti
- pepř dle chuti
- sojová omáčka
- snítka tymiánu
- saturejka dle chuti
- sůl dle chuti
Postup přípravy receptu
-
Játra očistíme. Rozmarýnový olej smícháme s hořčicí, sojovou omáčkou, nasekanou a omytou saturejkou s tymiánem a pepřem. Játra potřeme touto směsí a dáme na hodinku do chladu.
Poté dáme na 10 minut do rozehřáté trouby na program „gril“. -
Dochutíme solí a pepřem, až na talíři. Podáváme s barevnou rýží nebo s pečivem.
Kuchařka: Ivace64