Zasněžené staročeské rohlíčky obalené v cukrovo-vanilkovém pudru

70
- reklama -

Suroviny
200 porcí

Těsto:
600 g hladké mouky
100 g moučkového cukru
500 g másla Tatra
200 g mletých vlašských ořechů
2 žloutky
2 celé vejce
2 vanilkové cukry balení
Na obalení:
200 g moučkového cukru
5 balíčků vanilkového cukru

Postup přípravy receptu

  1. Vypracujeme těsto ze surovin. Těsto dáme do lednice odpočinout na den, či noc. Zabalíme ho do potravinářské folie.

  2. Těsto po odležení vytáhneme a připravíme plechy s pečicím papírem. Předehřejeme si troubu na 180 stupňů.

  3. Po upečení nechávám rohlíčky vychladnout, aby nebyly tak křehké – lépe se obalují v cukrovo-vanilkovém pudru.
    Po obalení vkládáme do krabice a necháváme v chladném místě odležet. 🙂 Ale můžeme konzumovat ihned. 🙂
    Dobrou chuť