
- reklama -
Suroviny
8 porcí
- 300 g bezlepkové směsi RUMINI universal
- 150 g cukru krupice
- prášek do pečiva
- 200 g másla
- 400 ml bílého jogurtu
- 2 lžíce medu
- 200 ml zakysané smetany
- půl sáčku vanilkového pudinkového prášku
- 5 jablek
Postup přípravy receptu
-
Smíchejte mouku, prášek do pečiva, cukr, máslo a vytvořte drobenku.
-
Zhruba 3/4 množství rozprostřete po plechu s pečícím papírem a lehce přitlačte.
-
V míse propojte jogurt, med, smetanu a pudinkový prášek a náplní zakryjte spodní drobenkovou vrstvu.
-
Jablka nakrájejte na půlměsíčky a pokryjte jimi celou plochu koláče.
-
Zasypte zbytkem drobenky.
-
Pečte na 180°C 35 minut.
Kuchařka: Rumini