Bezlepkové preclíky s arašídovým krémem

87
- reklama -

Suroviny

2 balení preclíčků od Schär
1/2 menší sklenice burákového másla
4 PL moučkového cukru
100 g změklého másla
čokoládová poleva
mořská sůl

Postup přípravy receptu

  1. Burákové máslo, cukr a máslo vyšleháme do hladkého krému, naplníme zdobící pytlík a uložíme na chvíli do chladu.

  2. Rozložíme preclíčky na utěrku (proti klouzání) a na jednu půlku naneseme pytlíkem krém. Přiklopíme druhým preclíčkem a dáme do lednice pořádně ztuhnout.

  3. Polevu v pytlíčku dáme do horké vody rozpustit, nastřihneme růžek a slepené preclíčky pokropíme.
    Hned je zlehka posypeme mořskou solí a dáme do chladu ztuhnout.

Poznámka od kuchařky

Inspirovala mě fotka na Pinterestu.