
- reklama -
Suroviny
- 2 balení preclíčků od Schär
- 1/2 menší sklenice burákového másla
- 4 PL moučkového cukru
- 100 g změklého másla
- čokoládová poleva
- mořská sůl
Postup přípravy receptu
-
Burákové máslo, cukr a máslo vyšleháme do hladkého krému, naplníme zdobící pytlík a uložíme na chvíli do chladu.
-
Rozložíme preclíčky na utěrku (proti klouzání) a na jednu půlku naneseme pytlíkem krém. Přiklopíme druhým preclíčkem a dáme do lednice pořádně ztuhnout.
-
Polevu v pytlíčku dáme do horké vody rozpustit, nastřihneme růžek a slepené preclíčky pokropíme.
Hned je zlehka posypeme mořskou solí a dáme do chladu ztuhnout.
Poznámka od kuchařky
Inspirovala mě fotka na Pinterestu.
Kuchařka: srettka