- reklama -
Suroviny
4 porce
- Těsto:
- ½ hrnku ovesných vloček
- ¾ hrnku celozrnné mouky
- 70 g másla
- 3 lžíce studené vody
- ½ lžičky soli
- 1 lžička medu
- Náplň:
- 1 čínske zelí
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 vejce
- 70 g strouhaného sýru
- 2 snítky tymiánu
- sůl
- olej
Postup přípravy receptu
-
Vločky rozmixujeme.
-
Zmiešame všetky prísady na cesto a dobre spracujeme.
-
Cesto vyvaľkáme a vložíme do vymastenej koláčovej formy.
-
Na troche oleja orestujeme nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak. Pridáme narezanú čínsku kapustu a vetvičky tymiánu a za stáleho miešania restujeme asi 3 minúty. Necháme vychladnúť. Vetvičku vyberieme (lístky ostanú v kapuste).
-
K vychladnutej kapuste pridáme vajcia, syr, ak potrebujeme, dosolíme. Premiešame a zmes rozložíme na pripravené cesto.
-
Pečieme na 180°C dozlata.
Kuchařka: tejaja