- reklama -
Suroviny
na cca 2 topinky
- 2 větší hlavy bedel
- 1/2 menší cibule
- 3 stroužky česneku
- 2 menší rajčata
- 3 kusy sušených rajčat v oleji
- sůl
- pepř
- 1 lžička plnotučné hořčice
- 1 lžička Harissy
- 1 lžička sojové omáčky
- 1 lžíce olivového oleje
- 2 krajíce chleba
- česnek na potření topinek
Postup přípravy receptu
-
Na olivovém oleji necháme zesklovatět nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájené bedly, nadrobno nakrájená rajčata, sušená rajčata a na plátky nakrájený česnek. Vše zakápneme trochou vody a dusíme, dokud se voda zcela nevyvaří.
-
Do osmahlé směsi přidáme 1 lžičku hořčice, 1 lžičku Harissy a sojovou omáčku. Směs podle chuti osolíme, opepříme a už jen společně prohřejeme.
-
Chléb opečeme na oleji, potřeme česnekem a potíráme houbovou směsí.
Kuchařka: JanaDorazinova