Pečené brambory s majoránkou, rajčaty, česnekem a tymiánem

91
- reklama -

Suroviny

4 omyté velké brambory
4 malá rajčata
hrubá sůl
pepř
drcený kmín
mletý pepř
olivový olej s rozmarýnem
4 stroužky utřeného česneku se solí
1 jarní cibulka

Postup přípravy receptu

  1. Brambory omyjeme, očistíme, pokrájíme na plátky cca 5-6 mm silné a rozložíme na plech.

  2. Brambory pokapeme olivovým olejem s rozmarýnem. Posypeme hrubou solí, majoránkou, drceným kmínem, pokrájenou jarní cibulkou, tymiánem a mletým pepřem.

  3. Mezi brambory poklademe omytá a pokrájená rajčata, potřená utřeným česnekem. Pečeme v rozehřáté troubě na program gril dozlatova.
    Podáváme samotné nebo s masem.