
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 250 g lososa
- 2 menší pak choi
- 1 lžička zázvoru
- 2 lžíce sójové omáčky
- citronová šťáva
- olivový olej
- sůl, pepř
- 2 lžíce zakysané smetany
Postup přípravy receptu
-
Lososa jsem rozkrojila na dva filety, potřela olivovým olejem, osolila a opepřila. V pánvi jsem je pak osmahla na olivovém oleji. 3 minuty na kůži, 1 minutu z druhé strany a nakonec jsem je ještě lehce osmahla i po stranách, aby nebyl syrový, ale tak akorát.
-
Ve WOK pánvi jsem rozehřála 1 lžíci olivového oleje, 2 lžíce sójovky a lžičku jemně nastrouhaného zázvoru. K rozehřáté směsi jsem přidala listy pak choi a nechala je trošku nahřát a změknout.
-
Jako poslední jsem připravila dip. V misce jsem smíchala 2 lžíce zakysané smetany se solí, pepřem a trochou citronové šťávy.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: dejsineco.cz