- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 kuřecí prsa
- sůl a pepř
- 2 malé kapie
- mozarella
- trošku plnotučné hořčice
- máslo
- Omáčka:
- olej
- cibule
- sůl a bílý pepř
- česnek
- 2 žluté papriky
- máslo
- smetana podle potřeby
- Příloha:
- 2 kořeny petržele
- olej
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Prsa rozřízneme, naklepeme přes fólii, osolíme a opepříme, jemně potřeme plnotučnou hořčicí a do každého plátku zabalíme kapii s mozarellou. Spíchneme párátkem a zprudka opečeme na másle, podlijeme a dusíme doměkka.
-
Na oleji zpěníme cibuli a přidáme nakrájený česnek a nakrájené žluté papriky. Trochu podlijeme vodou, osolíme a opepříme. Hotové rozmixujeme a propasírujeme, přidáme smetanu a kousek másla.
-
Petržel očistíme a škrabkou uděláme tenké proužky, které opečeme na oleji, přendáme na ubrousek okapat a osolíme.
Kuchařka: RubyRom