Smetano-rajčatové těstoviny s mozzarellou

93
- reklama -

Suroviny
2 porce

300 g vepřové plece
1/2 cibule
1 mozzarella
2 velká rajčata
1/2 žluté papriky
100 ml smetany na vaření
olej
sůl
těstoviny

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na malé kousky, cibulku na troše oleje osmahneme a přidáme maso, které osolíme. Necháme zatáhnout a přidáme na kostičky nakrájená rajčata a papriku. Chvilku podusíme (cca 10 minut), přidáme mozzarellu a po chvilce smetanu. Povaříme cca dalších 5 minut a případně dosolíme.

  2. Podáváme s těstovinami, já je rovnou zamíchala do směsi.

Poznámka od kuchařky

To jsem dneska vytvořila dle chutí v hlavě a ingrediencí v lednici 😀 Musím to dát sem, protože mi to moc chutnalo a určitě bych zapomněla, jak jsem to dělala.