
- reklama -
Suroviny
- 1 kg zmrazených přesmažených bramborových hranolků
- olej na potření plechu
- sůl
- 20 dkg šunky nebo šunkového salámu v celku
- 20 dkg sýra v celku
- kečup na polití
- jemně pokrájená řeřicha
- pažitka
- mladá cibulová nať nebo petrželka na posypání
- rajčata
- čerstvé papriky
- okurky na obložení
Postup přípravy receptu
-
Hranolky rozložíme na olejem potřený, rozehřátý plech a v dobře vyhřáté troubě opečeme dorůžova.
-
Poté je osolíme a promícháme na tenké nudličky pokrájenou šunkou nebo šunkovým salámem.
-
Směs rozložíme do pekáče, posypeme nastrouhaným sýrem a prudce zapečeme až se sýr roztaví.
-
Na talířích polijeme zapečené hranolky kečupem, posypeme řeřichou nebo jinými zelenými bylinkami a obložíme zeleninou.
Kuchař: toprecepty.cz