
- reklama -
Suroviny
- 1/2 kg rybího filé
- 2 lžíce octa
- sůl
- 1 lžíce sojové omáčky
- 3 mrkve (velké)
- 2 cibule
- 30 dkg hrášku
- 2 lžíce rajčatového kečupu
- 1 lžíce škrobové moučky
- 1/2 lžičky cukru
- mletý zázvor
- mletý pepř
- olej (na smažení)
Postup přípravy receptu
-
Rybí filé nakrájíme na kostky, osolíme je a pokapeme octem a sójovou omáčkou.
-
Cibuli a mrkev nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji. Na jiné pánvi osmažíme rybu a přidáme ji k zelenině.
-
Opepříme, okořeníme zázvorem a podlijeme vodou. Přidáme hrášek (mražený), a dusíme, až je zelenina skoro měkká.
-
Přilijeme kečup a v trošce vody rozmíchanou škrobovou moučku a povaříme.
-
Dochutíme cukrem a případně octem a sójovou omáčku. Podáváme s rýží.
Kuchař: toprecepty.cz