
- reklama -
Suroviny
- 4 plátky vepřové kotlety
- 3 polévkové lžíce kečupu
- 1 žloutek
- 3 stroužky česneku
- majoránku
- olej
- sůl
- pepř
- 3-4 různobarevné kapie
Postup přípravy receptu
-
Česnek prolisujeme, přidejte kečup, žloutek a olej, ochuťte solí, pepřem a majoránkou a dobře promíchejte.
-
Maso omyjte, osušte a nařízněte, mírně naklepejte a nechat uležet v připravené marinádě nejlépe do druhého dne.
-
Omyté papriky zbavte jádřinců a nakrájet na nudličky, mírně je poduste na oleji, podle chuti přisolte.
-
Naložené plátky masa zprudka opečte na rozehřátém oleji z obou stran po dobu asi 7 minut.
Poznámka od kuchařky
Podávejte s dušenými paprikami.
Kuchař: toprecepty.cz