
- reklama -
Suroviny
- 4 vejce
- 4 lžíce krystalového cukru
- 5 lžic hladké mouky
- 1/2 balení prášku do pečiva
- 1 sáček vanilkového pudinku
- 1/4 kg Rama Creme Bonjour máslová pochoutka
- dle chuti cukr
- rum
Postup přípravy receptu
-
Šlehat vejce s cukrem do husté pěny, přidat mouku s práškem a lehce vmíchat. Rozetřít na plech s pečícím papírem a péci na 250°C asi 4 min.
-
Nechat na něm vychladnout (zakrýt utěrkou). Potřít marmeládou nebo krémem nebo kombinovat.
-
Krém: V mléku uvařit hustší smetanový puding s cukrem, nechat vychladnout na pokojovou teplotu a vyšlehat s 1/4 kg Ramy. Podle chuti dosladit a přidat trošku rumu.
Kuchař: toprecepty.cz