
- reklama -
Suroviny
- Na jednoho králíka budeme potřebovat:
- 1/2 skleničky kečupu
- 1/8 rozpuštěného másla
- 1 lžičku octa
- 1 lžičku sójové omáčky
- 1 lžičku Worcesterové omáčky
- 4 stroužky česneku
- chilli
- mletý pepř
- trochu vody
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Králíka naporcujeme, dobře osolíme a potřeme prolisovaným nebo utřeným česnekem. Ze zbylých surovin připravíme marinádu, kterou polijeme porce králíka a necháme je odležet do druhého dne.
-
Pečeme pod pokličkou, až maso změkne, pak nádobu odkryjeme a maso pečeme, dokud se nevytvoří kůrčička.
Poznámka od kuchařky
Podáváme s rýží, hranolky nebo bramborami.
Kuchař: toprecepty.cz