BeBe štola

66
- reklama -

Suroviny

2 banány
2 balení měkkého tvarohu
2 lžíce Rumu
150 g Cukr moučka
200 g Másla
30 g Másla
světlé BeBe sušenky
tmavé BeBe sušenky
200 g čokolády na vaření

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve připravíme krém. Utřeme máslo (200 g) s cukrem, přidáme tvaroh a rum a důkladně promícháme.

  2. Ustřihneme větší plát alobalu a poklademe jej světlými sušenkami do obdélníku 7 x 3 ks.

  3. Potřeme polovinou krému.

  4. Další vrstvu tvoří tmavé sušenky a poté opět krém.

  5. Prostřední řadu poklademe oloupanými banány.

  6. Pak přijde nejtěžší úkol. Opatrně nadzvedneme delší strany alobalu a stejnoměrně je přiklopíme na banán.

  7. Takto vytvoříme základ moučníku a necháme na chvíli ztuhnout v lednici.

  8. Připravíme si polevu z čokolády na vaření a zbylého másla – nejlépe roztavením v mikrovlnné troubě.

  9. Naneseme na vrchol štoly a rozetřeme po stranách.

  10. Necháme přes noc rozležet v lednici.