Tvarohová buchtička

62
- reklama -

Suroviny

200 rozpuštěné Hery
vanička tvarohu
3 žloutky + bílky na sníh
250 polohrubé mouky
250 cukru
kypřící prášek do pečiva
vanilkový cukr
rozinky
trochu citronové kůry

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve dáme do pekárny tekuté ingredience, dáme „1“ hnětení.

  2. Poté vložíme sypké konzistence, dáme „2“ hnětení a zároveň po chvíli vložíme sníh z bílků.

  3. Pekla jsem v pekárně Eta Maxima, program pečení cca 1,15 hodiny. Asi po hodině zkuste špejlí, podle potřeby dopečte. Buchtička se po upečení krásně vyklopí a vychladlá pocukruje.

Poznámka od kuchařky

Tenhle recept se dá obměňovat podle chuti do čokoládova, do kokosova, do oříškova…:-)