
- reklama -
Suroviny
    
- vepřová Játra
- cibule
- grilovací koření
- jíška
- voda
Postup přípravy receptu
- 
Do pomalého hrnce jsem dala cca 400 ml vody a pustila hrnec naplno. 
- 
Pak jsem si opláchla játra, nakrájela na menší kousky cca 3 x 3 cm. 
- 
Na drobno cibulku osmažit na pánvi, přidat játra a vše opražit. 
- 
Pak přesunout do hrnce a dusit asi 2 hodiny. 
- 
Na konec jsem játra vyndala, do šťávy vmíchala trochu grilovacího koření, šťávu zahustila asi 3 lžícemi koupené jíšky – tmavá Knorr, povařila, a protože bylo míň šťávy, přilila jsem vařící vodu, zamíchala, přidala zpět játra a ta prohřála. 
- 
Podáváno s rýží. 
Poznámka od kuchařky
Bylo to skvělý, úplně jiný než z papiňáku.
            Kuchařka: Amira
        
 
            