
- reklama -
Suroviny
- 2 hrnky uvařené rýže (jasmínové nebo basmati)
- 5-6 lžic kimchi
- 1 balení – 250 g tofu
- 2 vejce
- 2 jarní cibulky
- 2 lžíce sojové omáčky
- olej
- lístky koriandru
Postup přípravy receptu
-
V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a osmažíme na něm tofu, nakrájené na menší kostky.
Když je hotové, vyndáme ho a do pánve vložíme nakrájené jarní cibulky a necháme je zpěnit. -
K cibulkám vyklepneme vajíčka, promícháme a necháme je srazit.
Přidáme rýži, kimchi a tofu a vše promícháme. -
Dochutíme sojovou omáčkou a doplníme lístky koriandru.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: magazín Albert, upraveno
Kuchařka: maris