- reklama -
Suroviny
- 1,5 hrnku polohrubé mouky
- 1 hrnek cukru
- 1/2 hrnku mléka
- 1/2 hrnku oleje
- 2 vejce
- 1 prášek do pečiva
- 2 plechovky mandarinek (malé)
- 1 trvanlivá šlehačka
- l ztužovač smetany
- l vanilkový pudink
Postup přípravy receptu
-
Mouku, cukr, olej , mléko a prášek do pečiva promícháme a nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme .
-
Pečeme při 160 st. asi půl hodiny.
-
Na vychladlý koláč dáme: Štávu z mandarinek, šlehačka, ztužovat a pudink – toto metličkou promícháme nebo dáme do uzavřené sklenic a několikrát s ní zahrkáme a a proto se tento koláč jmenuje HRK HRK a nakonec přidáme mandarinky a naneseme na upečenou buchtu.
-
Ozdobíme nastrouhanou čokoládou nebo čokoládovými bobečky. Výborný krém není hutný-nutno zkusit. Velice rychlý .
Poznámka od kuchařky
výborný
Kuchařka: bundada