
- reklama -
Suroviny
- 600 g hovězího masa
- 500 g rajčatového protlaku
- 5 lžic hladké mouky
- 500 ml vody
- 3 kuličky nového koření
- 3 kuličky pepře
- 3 hřebíčky
- 1 lžíce soli
- 2 lžíce cukr moučka
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na plátky, může být i povolené zmrzlé maso.
-
Ostatní suroviny kromě koření smícháme a nalijeme do pomalého hrnce, vložíme maso. Koření dávám do čajového vajíčka a zavěsím na kraj hrnce. Vaříme na high stupeň II. cca 4 hod.
-
Pokud by omáčka byla řídká, můžeme ještě hodinu před dovařením přidat mouku rozmíchanou v troše vody. Podáváme s těstovinami nebo houskovým knedlíkem.
Kuchařka: sovicka16