
- reklama -
Suroviny
- 7 plátků vepřového masa
- 2 vařená vejce
- 3 sterilované okurky
- 7 plátků měkkého salámu
- 1 červená paprika
- pepř
- sůl
- med
- 2 velké cibule
- mletá paprika sladká
- šťáva z citrónu
- kečup
- plnotučná hořčice
Postup přípravy receptu
-
Maso rozklepeme, posolíme, pomažeme hořčicí a kečupem.
-
Na každý plátek vložíme čtvrtku vejce, čtvrtku okurky, salám, proužek papriky.
-
Maso zavineme a sešpejlíme. Posypeme mletou paprikou a pepřem.
-
Osmažíme cibulku, přidáme 2 lžíce medu a šťávu z citronu.
-
Do pekáčku vložíme maso a zalijeme cibulkou. Pečeme asi hodinu.
-
Pak k masu přidáme na kostky nakrájené brambory a dopečeme.
Kuchařka: pelda