
- reklama -
Suroviny
- 400 g bílého zelí
- 2 vařené brambory
- 1 vejce
- 150 g šunky
- 400 g rýžových nudlí
- 0,2 l piva nebo voda
- česnek
- strouhanka
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Uvařené zelí umeleme s bramborami a česnekem. Přidáme na kostičky šunku, vejce, strouhanku, sůl a okořeníme.
-
Smícháme, vytvarujeme šišku, dáme do skleněného pekáčku, podlijeme pivem, nebo vodou a upečeme.
-
Rýžové nudle uvaříme dle návodu, přidáme k pečící se sekané a znova zalijeme pivem, nebo vodou.
-
Dopékáme zprudka a pokrm je hotový, když je pivo zcela vydušené.
Poznámka od kuchařky
Zdá se mi to pro dietu velmi dobré a osvěžující.
Zdroj. Prima rádce v kuchyni.
Kuchařka: Bibinka