
- reklama -
Suroviny
- 2 mrkve
- 1/2 celeru
- 1 petržel
- 3 mladé cibulky i s natí
- kousek bílé ředkve
- 3 stroužky česneku
- 3 – 4 brambory
- 1 konzerva cizrny
- zeleninový bujón
- sůl
- pepř
- olej
Postup přípravy receptu
-
Nakrájenou zeleninu lehce osmahneme na oleji, zalijeme zeleninovým vývarem, osolíme a přivedeme k varu. Po chvilce přidáme brambory nakrájené na kostičky a vaříme doměkka.
-
Krátce před koncem vaření vložíme okapanou cizrnu a necháme přejít varem. Přidáme nakrájenou cibulovou nať, případně dochutíme. Zeleninu můžeme libovolně obměňovat podle sezony nebo podle toho, co právě máme doma.
Kuchařka: maris