
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 4 menší plátky vepřové kýty
- 250 g fazolek ( čerstvých nebo mražených )
- 2 karotky
- 2 šalotky
- několik větviček tymiánu
- 1 lžička chilli pasty
- vývar
- 1 lžíce studeného másla
- olivový olej
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Plátky masa na okrajích nařízneme a osolíme.
V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso zprudka opečeme. Přidáme nakrájenou šalotku, zpěníme ji a vše zaljeme vývarem. Vložíme tymián, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. -
Když je maso měkké, přidáme fazolky, nakrájené karotky, chilli pastu a společně dokončíme. Zelenina by měla zůstat na skus.
-
Odstraníme větvičky tymiánu a sos zjemníme máslem.
Kuchařka: maris