Perník s krémem

62
- reklama -

Suroviny

3 skleničky polohrubé mouky
3 vejce
1,5 skleničky cukru
1 sklenička oleje
3 lžíce kakaa
1 prášek do perníku
4 lžíce medu
2 skleničky mléka
Krém:
2 tvarohy
100 g moučkového cukru
trochu pravé vanilky (nebo vanilkový cukr)
želatinový ztužovač Dr. Oetker

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy prosejeme mouku, přidáme ostatní ingredience a zamícháme. Vylejeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme v předehřáté troubě. Necháme vychladnout.


    Zobrazit celý recept

  2. Uděláme krém: Tvarohy s cukry zamícháme a přidáme ztužovač připravený podle návodu. Krém navrstvíme na upečený perník a necháme nejlépe do druhého dne uležet.

  3. Pak přizdobíme ovocem a podáváme.